Joya Schoenen

Pijnlijke voeten, rug, knieën of gewrichten? Hielspoor? Peesplaatontsteking? Hallux valgus of - rigidus? Wist u dat Joya schoenen verlichting kunnen bieden voor al deze problemen? Kom de collectie ontdekken in onze winkel in Gent (Oost-Vlaanderen, België) of neem een kijkje op onze website!

De Joya Technologie

De Joya technologie geeft u een comfortabel, uniek gevoel tijdens het lopen. Het belangrijkste kenmerk is de zachte, soepele zool, die de natuurlijke volgorde van de bewegingen ondersteunt en het actief lopen bevordert. Met Joya schoenen wordt lopen een echte ervaring.

Lees meer

Joya schoenen: uit liefde voor uw rug

De positieve effecten van Joya schoenen voor het lichaam - verhoogde spieractiviteit, schokabsorptie en een optimalisatie van de drukverdeling van de voet en zijn natuurlijke afrollen motion - stimuleren gezond lopen en staan.

Lees meer

Aanbevolen door de vereniging AGR e. V.

De vereniging AGR e. V. beveelt Joya aan als een bijzonder rugvriendelijke schoen. Gecertificeerd en aanbevolen door de vereniging Forum Gezonde Rug - Beter Leven en de federale vereniging van Duitse rugscholen.

Lees meer

Opvallende schokabsorptie op basis van de Zwitserse zooltechnologie

Het zacht-elastische polyurethaanschuim van de Joya zool past de vorm van de voet individueel aan en werkt ondersteunend. Bovendien zal het ontstaan van percussies tijdens het betreden worden verminderd, wat leidt tot een verlichting van de rug, voeten en gewrichten.

Lees meer

Joya schoenen ondersteunen het natuurlijke rollen motion tijdens het lopen, daarom stimuleren ze gezond lopen en staan.

Joya schoenen zijn gemaakt om het natuurlijke motion proces te ondersteunen en een gezonde manier van bewegen te stimuleren. Dat traint aan de ene kant het spierstelsel, aan de andere kant ontlast de voet- en beengewrichten, evenals de rug. Als gevolg daarvan dragen Joya schoenen bij aan een welzijn bij elke stap.

Lees meer

Verhoogde spieractiviteit, door de zacht-elastische zool van Joya schoenen

De elastische Joya zool zorgt ervoor dat je nooit helemaal stilstaat. Hierdoor worden belangrijke spieren van de rug en de voeten automatisch geactiveerd en wordt de houding drastisch verbeterd.

Lees meer

Optimale drukverdeling en een natuurlijke afwikkel motion

Bovendien, Joya schoenen stimuleren een natuurlijke rollen motion, evenals een optimale drukverdeling. Tot slot wordt het natuurlijke motion proces ondersteund en actief lopen gestimuleerd.

Lees meer