Artikelnummer 7454


199.90 

Kleur: *
Maat: *
  • 41
  • 45

Over dit product


Mustang II Black:

Volnerf getrommeld lederen klassieke derby-schoenen met gladde neus en soepel gevoerde mesh voering voor een superieur voorvoetcomfort. Voorzien van de Joya Senso zooltechnologie die zorgt voor een uitstekend dempingseffect en evenwichtige drukverdeling en optimaal comfort en verlichting biedt bij de dagelijkse belasting van uw rug, gewrichten en voeten.

emotion: Stressvrij lopen en staan!

Met de schoencategorie "emotion" heeft Joya het plezier van het lopen opnieuw uitgevonden. De zacht-elastische Joya zool absorbeert elke impact en ondersteunt zo effectief het reliëf van de rug en de gewrichten.

Het resultaat: een uniek loopcomfort. Ideaal voor mensen die zichzelf en hun voeten willen verwennen met een uniek zacht loopgevoel.

De zachte en ondersteunende zool helpt de stress voor de voeten en de rug tot een minimum te beperken. Ontwikkeld voor het nabootsen van een vreugdevolle wandeling in steviger zand langs de waterlijn.

Onderhoud

  • Voor het eerste gebruik raden we aan om de schoenen in te spuiten met Carbon Pure: de sterkste en meest milieuvriendelijke drijfgasvrije bescherming die er bestaat. 
  • Voor het verdere onderhoud van de schoenen raden we aan om ze regelmatig te voeden en wat kleur bij te geven met Waterstop Colours in de kleur Zwart (751). 
Breedte
G (Normaal)
Materiaal
Leder
Voering
Leder+Textiel
Geschikt voor steunzolen
Ja
Schokdempend
Ja
Spierversterkend
Ja
Afrol
Ja