Veterschoen Emma Emotion G Leather Black


Artikelnummer 7617


179.90 

Kleur: *
Beschikbare maten: *
  • 36
  • 39,5

Over dit product


Emma Black 784cas:

Elegante, essentiële en veelzijdige veterschoenen in soepel volnerfleder en een comfortabele lederen voering. Uitgevoerd met de Joya Air zooltechnologie met uniek dempingseffect, die de rugspieren en gewrichten optimaal ontlast.

emotion: Stressvrij lopen en staan!

Met de schoencategorie "emotion" heeft Joya het plezier van het lopen opnieuw uitgevonden. De zacht-elastische Joya zool absorbeert elke impact en ondersteunt zo effectief het reliëf van de rug en de gewrichten.

Het resultaat: een uniek loopcomfort. Ideaal voor mensen die zichzelf en hun voeten willen verwennen met een uniek zacht loopgevoel.

De zachte en ondersteunende zool helpt de stress voor de voeten en de rug tot een minimum te beperken. Ontwikkeld voor het nabootsen van een vreugdevolle wandeling in steviger zand langs de waterlijn.

Onderhoud

  • Voor het eerste gebruik raden we aan om de schoenen in te spuiten met Carbon Pro. Eens per 14 keer dragen opnieuw beschermen.
  • Voor het verdere onderhoud raden we aan om het leder regelmatig te voeden en wat kleur bij te geven met Waterstop Colours in de kleur Zwart (751).
Breedte
G (Normaal)
Materiaal
Leder
Voering
Leder+Textiel
Geschikt voor steunzolen
Ja
Schokdempend
Ja
Spierversterkend
Ja
Afrol
Ja