Sneaker Waikiki Emotion WAVE H-K Grey


Artikelnummer 8406


229.95 

Kleur: *
Beschikbare maten: *
  • 39
  • 40

Over dit product


Waikiki Grey 881cas:

Sportief sneaker in nubuck en ademend mesh. Heeft een zachte Joya Wave zool met extra breedte systeem dat het mogelijk maakt om de schoen aan te passen van normale tot brede pasvorm en biedt de mogelijkheid om te combineren met steunzolen. Ideaal voor mensen met een specifieke pasvorm.

emotion: Stressvrij lopen en staan!

Met de schoencategorie "emotion" heeft Joya het plezier van het lopen opnieuw uitgevonden. De zacht-elastische Joya zool absorbeert elke impact en ondersteunt zo effectief het reliëf van de rug en de gewrichten.

Het resultaat: een uniek loopcomfort. Ideaal voor mensen die zichzelf en hun voeten willen verwennen met een uniek zacht loopgevoel.

De zachte en ondersteunende zool helpt de stress voor de voeten en de rug tot een minimum te beperken. Ontwikkeld voor het nabootsen van een vreugdevolle wandeling in steviger zand langs de waterlijn.

Onderhoud

  • Spuit de sneakers voor het eerste gebruik in met een vuil- en waterafstotende spray zoals Carbon Pure: de sterkste en meest milieuvriendelijke drijfgasvrije bescherming die er bestaat. 
  • Voor het verdere onderhoud van de sneakers raden we aan ze af en toe eens in te spuiten met Vario Spray. De Vario spray impregneert en zorgt er voor dat het materiaal water- en vuilafstotend wordt. Daarnaast beschermt en voedt het alle materialen en materiaalcombinaties
Breedte
K (Breed ++)
Materiaal
Nubuck,Textiel
Voering
Textiel
Geschikt voor steunzolen
Ja
Schokdempend
Ja
Spierversterkend
Ja
Afrol
Ja