nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Artikelnummer 8651


179.95 

Kleur: *
Beschikbare maten: *
  • 38
  • 40

Over dit product


Vancouver Dark Pink:

Coole en veelzijdige fonkelende suède lace up casual sneakers met zachte voering van textiel. Licht en modern, ideaal voor dagelijkse ontspannen mobiliteit. Verrijkt met de Joya Air zooltechnologie met uniek dempingseffect, die rugspieren en gewrichten optimaal ontlast.

emotion: Stressvrij lopen en staan!

Met de schoencategorie "emotion" heeft Joya het plezier van het lopen opnieuw uitgevonden. De zacht-elastische Joya zool absorbeert elke impact en ondersteunt zo effectief het reliëf van de rug en de gewrichten.

Het resultaat: een uniek loopcomfort. Ideaal voor mensen die zichzelf en hun voeten willen verwennen met een uniek zacht loopgevoel.

De zachte en ondersteunende zool helpt de stress voor de voeten en de rug tot een minimum te beperken. Ontwikkeld voor het nabootsen van een vreugdevolle wandeling in steviger zand langs de waterlijn.

Onderhoud

  • Voor het eerste gebruik raden we aan om de schoenen in te spuiten met Carbon Pure: de sterkste en meest milieuvriendelijke drijfgasvrije bescherming die er bestaat. 
  • Voor het verdere onderhoud van de schoenen raden we aan ze af en toe eens in te spuiten met de Nubuk+Suède Spray. Deze spray zorgt voor een bescherming tegen vocht en maak vale kleuren terug levendig. 
Breedte
G (Normaal)
Materiaal
Nubuck
Voering
Textiel
Geschikt voor steunzolen
Ja
Schokdempend
Ja
Spierversterkend
Ja