Artikelnummer 8617


11.99 

Over dit product


De sterkste en meest milieuvriendelijke drijfgasvrije bescherming die er bestaat. Op basis van de Carbon technologie zorgt Collonil Carbon Pure voor een langdurende bescherming voor alle leersoorten tegen water en vuil. Het ademende vermogen van het materiaal blijft intact. Met UV filter tegen uitdrogen en verkleuren van het materiaal.Een regelmatig gebruik van Carbon Pure zal de levenduur van het behandelde product aanzienlijk verlengen. Een pompflacon Carbon Pure van Collonil bevat 100 ml. Het product is aerosol-vrij en mag dus in een gesloten ruimte gebruikt worden.

Gebruiksaanwijzing: vanaf 20-30 cm gelijkmatig inspuiten en droogdeppen. Vervolgens minimum 12 uur laten drogen. Eénmaal inspuiten is voldoende voor een goede basisbescherming. Regelmatig gebruik optimaliseert de beschermende werking. Eens per 14 keer dragen opnieuw beschermen.

Collonil zorgt al meer dan 100 jaar voor schoenen. Door de jaren heen heeft het merk een compleet assortiment aan hoogwaardige schoenverzorging samengesteld. Duurzaamheid staat Collonil zeer hoog in het vaandel. Waar mogelijk gebruikt Collonil natuurlijke waxsoorten en oliën. Alle producten zijn PFOA en PFOS vrij.